Μακαρονάδα με αβοκάντο

Μακαρονάδα με αβοκάντο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο μακαρόνια λεπτά (όποια σας αρέσουν)
  • 2 αβοκάντο
  • 2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. γιαούρτι

 

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν.
  2. Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα λιώνουμε με τα χέρια μας τις σάρκες των αβοκάντο. Ανάβουμε το κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε 2 κ. σ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις αρχίσει να βράζει (θα κάνει μεγάλες μπουρμπουλήθρες με πλοπ!), προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε γρήγορα.
  3. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα αβοκάντο. Ανακατεύουμε γερά και σερβίρουμε.
  4. Φαντάζομαι ότι ταιριάζει και μια κουταλιά τυρί κρέμα ή κατίκι Δομοκού από πάνω, αλλά δεν είχα. Τυρί πάντως προτείνω να μην προσθέσετε. Ο Διονύσης, που βάζει ταμπάσκο ακόμα και στη σοκολατίνα, έβαλε κι εδώ. Και της πήγαινε τέλεια το ταμπάσκο, της άτιμης!
  5. Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.sintagespareas.gr/

Advertisements
Published in: on 09/06/2016 at 16:16  Σχολιάστε  

The URI to TrackBack this entry is: https://syntagoula.wordpress.com/2016/06/09/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%bf/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: