Τηγανιά με πράσο και μανιτάρια

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές
  • 250 γρ μανιτάρια σε φέτες
  • 250 γρ πράσα σε ροδέλες
  • 2 λεμόνια
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα  και ροδίζουμε το χοιρινό ανακατεύοντας  προσεκτικά. Μόλις ροδίσει λίγο ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να βράσουν λίγο με το κρέας.

Προσθέτουμε τα πράσα, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρουν μία βράση ρίχνουμε και το κρασί .

Χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε τον χυμό από τα λεμόνια και αν χρειαστεί λίγο νερό.

Πρέπει να μείνει μόνο με το λάδι του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: