H μακαρονάδα της τεμπέλας

Υλικά

  • 1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό ή πένες
  • 1 λίτρο γάλα
  • 2 κούπες νερό
  • 2 κούπες γραβιέρα τριμμένη
  • 2 κούπες φέτα τριμμένη
  • 5 αυγά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/4 της κούπας βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

Σε ένα πυρέξ απλώνουμε το βούτυρο προσέχοντας να καλύψει όλη την επιφάνεια του σκεύους.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά άψητα από πάνω.

Ανακατεύουμε το γάλα με το νερό και τα αδειάζουμε στο πυρέξ προσέχοντας να απλωθούν παντού.

Ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και πασπαλίζουμε με τα τυριά.

Τελευταία ρίχνουμε τα αυγά αφού πρώτα τα χτυπήσουμε.

Βάζουμε το πυρέξ στον φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα!

Σερβίρουμε τα μακαρόνια της τεμπέλας.

Advertisements

2 Σχόλια (+add yours?)

  1. tzeni
    Νοέ. 29, 2010 @ 22:53:50

    Λες να δοκιμάσω μ χειροποιητες χυλοπιτες?

    Απάντηση

  2. argyroula
    Νοέ. 30, 2010 @ 06:30:11

    χμ. οι χειροποίητες χυλοπίτες βράζουν σε 8-10 λεπτά ενώ το φαγητό θέλει 1 ώρα και έτσι θα λιώσουν.
    με δική σου ευθύνη να το κάνεις.

    Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: